Вашите придобивки на ClickMeeting

  • 5% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во ClickMeeting

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За ClickMeeting

ClickMeeting was founded in 2011 by GetResponse, the leading email marketing platform. The idea was to provide a complete webinar solution for businesses, large and small. Over the next five years, ClickMeeting grew so much that, in 2016, it spun off as a separate company.Our mission is to be the premier provider of flexible, self-service webinar solutions that help you reach, engage, educate, and convert your audience. ClickMeeting is rich in features that help you before, during, and after your webinar.

 

ID на Трговски Партнер
369000124

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ClickMeeting?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.