Вашите придобивки на Travel Talk Tours

  • 2% Cashback + 10% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Travel Talk Tours

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За Travel Talk Tours

At Travel Talk, we have one focus and that is simply to make your trip the experience of a lifetime without breaking the bank. Being avid travellers ourselves, we know what is essential to creating that perfect trip, and have tried to combine all of these elements in each and every one of our tours, from exotic destinations like Egypt, Morocco, Turkey and Jordan or Russia, to the sunshine and sea of Greece and Sailing Croatia, or our festival tours like La Tomatina, Anzac and Oktoberfest. With our fascinating destinations, enthusiastic and experienced guides, the likes of people you will be travelling with, premium accommodation and travel – not to mention competitive prices; we believe we have ticked all the boxes to create that unique and authentic travelling experience. Travel Talk guests are not just tourists, but travellers, join us on one of our tours to find out what the difference is.

ID на Трговски Партнер
369000115

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Travel Talk Tours?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.