Вашите придобивки на Choice Hotels

  • 1% Cashback + 6% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Choice Hotels

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Choice Hotels

Choice Hotels International (NYSE: CHH) is one of the largest and most successful lodging companies in the world. Choice currently franchises more than 6,500 hotels, representing more than 500,000 rooms, in more than 35 countries and territories. Ranging from limited service to full service hotels in the economy, mid-scale and upscale segments, Choice-branded properties provide business and leisure travelers with a range of high-quality, high-value lodging options throughout the United States and internationally.

ID на Трговски Партнер
369000103

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Choice Hotels?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.