Вашите придобивки на Banggood.com

  • 1,5% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во Banggood.com

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

За Banggood.com

banggood.com has a wide range of more than 200000 products of different categories, like Apple accessories, smartphones, electronics, RC toys, LED lights, clothing, beauty products, jewelry, watches, and more. Every product has been carefully selected to offer the best quality at a low price. We always strive to provide our customers with a wide selection of some of the most trending and newest products.

ID на Трговски Партнер
369000088

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Banggood.com?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.