Вашите придобивки на invisibleSHIELD

  • 3% Cashback + 5% Вкупно на набавката (нето сума)
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во invisibleSHIELD

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе нето вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето, бидејќи ова е стандардната исплата на овој Трговски партнер.

Важно!
За да се осигурате дека вашето купување е правилно снимено, секогаш претходно кликнете на копчето „Купувајте онлајн сега“ за да ја повлечете саканата онлајн продавница. Купувањето може да се внесе само преку верзијата на прелистувачот на онлајн продавницата, а не преку соодветната апликација. Користете само купонски кодови што сте ги добиле преку нашата веб-страница. Ве молиме проверете дали вашиот прелистувач ги има точните поставки за колачиња пред да купувате. Сите други важни информации за онлајн купување може да се најдат во ЧПП.

За invisibleSHIELD

While InvisibleShield established itself as the #1 selling screen protection, ZAGG wanted to look at ways to not only protect mobile devices, but enhance them, as well. In 2010, ZAGG pioneered Bluetooth®-enabled tablet keyboards, allowing consumers the option of using their tablet as a PC. Since then, ZAGG continues to lead the way in keyboard design by introducing groundbreaking innovations such as an intuitive channel tablet stand, island-style keys, and special function keys. These advancements were so beneficial that they have now become industry standards. In March 2015,
ZAGG introduced the industry-first foldable Pocket keyboard for smart phones. 

The next natural progression for ZAGG was to broaden its focus to other categories, offering a full line of mobile accessories for its customers so that they have everything they need from screen protection to power to audio.

ID на Трговски Партнер
369000063

Не можете да ја најдете вашата нарачка од invisibleSHIELD?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.