Вашите придобивки на marketonline.mk

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Online продавница

Услови и Правила во marketonline.mk

Работно време: 08:00 часот до 18:00 часот
Сабота 08:00 часот до 14:00 часот
Недела и државни празници не се врши достава.

*Нарачките направени секој работен ден после 16.30 часот и сабота после 12.30 часот ќе бидат доставени наредниот работен ден.
**Ве молиме задолжително да ја потврдите нарачката со клик на „ПОТВРДИ НАРАЧКА“


Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

За marketonline.mk

Ние сме ланец маркети во Скопје со докажано најдобрата услуга во градот! Имаме 18години искуство и Ви гарантираме топол и искрен прием. Освен услугата како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи, свежото овошје, свежо печените багети и свежите багет-сендвичи кои се единствени во Скопје, во маркетот во Црниче асортиманот е зголемен со свежо месо, риба и готвени јадења  СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА ЗА КОМПАНИИ: Директна достава на продуктите од нашите маркети со цена од полица! Контактирајте не за повеќе информации. Нашите маркети се наоѓаат во следните населби во градот: Центар, Карпош 1, Црниче, Кисела Вода ,Аеродром, Порта Влае и Ново Лисиче.

ID на Трговски Партнер
369000040

Не можете да ја најдете вашата нарачка од marketonline.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.