Aqua Brand Exclusive

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 14.5.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Пиењето вода е голем проблем, кој полека, но сигурно го чувствуваат сите во светот.
Ниту една клетка на човечкото тело не би била жива, ниту би можела да функционира без вода. Затоа, функцијата на органите не би била можна без вода.Помеѓу 50 и 60 проценти од вкупната телесна тежина оди на вода, а кршењето на тој процент е здравствен проблем на кој морално сериозно да му се пристапи.
Ако го знаеме тоа, разбираме дека водата е многу важна за размена на хранливи материи, како и за респираторната функција при регулирање на столицата, контрола на телесната температура итн.
Отстрануваат 99,9% од загадувачи, непријатен мирис и вкус.


Домашните филтри за вода со мембрана за обратна осмоза, кои најчесто се позиционираат во мијалникот една деценија, се најпрактичните, како и најевтините видови на прочистување на водата за пиење и готвење. Обратната осмоза не е единствената, но таа е најдобрата технологија за оваа намена. Набавката на филтри за вода RO ја елиминира потребата за купување и носење флаширана вода, ги намалува трошоците и системот многу брзо плаќа за себе.
Како резултат на користење на реверзна осмоза во вашата куќа, добивате вода прочистена од практично сите нечистотии, заситена со корисни минерали, а вкупните трошоци се многу пониски (до 10 пати) од купувањето вода во флаширана вода.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Aqua Brand Exclusive?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.