Avocado GLUTEN FREE AND HEALTHY RESTAURANT

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 26.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Авокадо, прв и единствен ресторан со целосно без глутенско мени, без додадени шеќери,рафинирани масла и приготвени на топол воздух. Се наоѓаме во Центарот на Скопје спроти Нова Железничка станица.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Avocado GLUTEN FREE AND HEALTHY RESTAURANT ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.