Cashback & Shopping Points

  • 6,5% Cashback Deal* Сега 6,5% наместо 2% Cashback Валиден од 19.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Брендот Медобил е присутен на пазарот 25 години, активно усовршува формули и креира природни производи со здравствени придобивки. Нависок квалитет на хомогенизација со 100% природни ресурси од чисти еколошки региони, произведени низ висок степен на технолошки процес, специјално прилагоден за обработка на природни производи се до краен производ кој ги има сочувано сите бенефити од природниот извор.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEDOBIL?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.