Restoran Mal Odmor

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 10.5.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Предностите се стекнуваат со скенирање на сметка издадена од нашата фирма или со покажување на дигиталната картичка

Опис

Националната и традиоционална Македонска кујна е нашиот бренд кој го негуваме веќе 30 години
Фамилијарен бизнис кој се негува со децении.
Уживајте во одлична атмосфера и поглед на Мавровското езеро и убавините на Бистра планина и свежиот воздух
И секако ние тоа ви го цениме со
cash back &shoping points на секоа ваше уживање


Ве очекуваме


Со почит
Тимот на Мал Одмор Маврово
Маврови Анови

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Restoran Mal Odmor?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.