Snooze Café & Bar

Cashback & Shopping Points

 • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3,5% Cashback Валиден од 18.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток, Недела 08:00 - 00:00
  Петок - Сабота 08:00 - 01:00
 • Контакт
  mob: +389 70 388 666
  +389 75 981 248
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36303973

Опис

Место каде си секогаш добредоіден, приjатно дочекан, навремено и љубезно послужен.


Добредојдовте во Snooze Café & Bar во срцето наа Аеродром, Скопје


Ве очекуваме

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Snooze Café & Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.