Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 16.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Почитувани потрошувачи,
Членските Предности не важи за услугите кои што се веќе на акција.
Ви благодариме на разбирањето.

Опис

Ферти нуди широка понуда на гинеколошки услуги која вклучува: ултразвучен преглед, видеоколпоскопија, ЦТГ, ПАП тестови, дијагностика и следење на бременост, ехо на дојка како и комплетна микробиолошка анализа. Ферти Клиник исто така соработува и со фондот, па имате можност да си одберете ваш матичен гинеколог кој ќе ви биде на располагање за сите здравствени потреби.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fertty Clinic?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.