Babylon Café Bar

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3,5% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

BABYLON CAFE•BAR

Sippin' on sunshine and coffee☀️
☕️ Coffee
🍷Wine
🍸Cocktails

You are all welcome❗️

Cevahir Sky City, Skopje

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Babylon Café Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.