Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


FLAIR е компанија која нуди широк асортиман на висококвалитетна спортска облека и додатоци. FLAIR има сопствена база во Бугарија.Компанијата има свој оддел за дизајн, маркетинг и производство. Брендот има долга традиција во производството на спортски облеки FLAIR има широка мрежа на продавници низ целата земја едни од нив сме и ние FLAIR MACEDONIA.
Достапни сме на две локации:
Гостивар
Бул. Гоце Делчев бр.66
Тетово
Ул. Страшо Пинџур бр.64

Не можете да ја најдете вашата нарачка од FLAIR SPORT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.