Healthy Food & Café Bar | Balance Bistro

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Внесете баланс во вашата исхрана


Ресторан за здрава исхрана


Појадок


Сендвичи


Врапови


Салати


Тостови


Десерти


Смутиња


Кафе


Пијалоци


Цедени сокови


Ве очекуваме

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Healthy Food & Café Bar | Balance Bistro?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.