Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Артизам-Онлајн продавница за музички производи - чаши, маички, дуксери, тефтери, постери.

Мистер КомпаниВодејќи се од сопствените инстинкти и почитувајќи ги вредностите на македонското народно творештво, особено на музичко поле, Мистер Компани од 1991 година започна со собирање народни и староградски песни од сите краеви на Македонија, со цел да ги овековечи со носачи на звук и слика. Целта е јасна, а се однесува на продолжување на македонската традиција преку старата македонска народна песна, нејзина промоција и пласман до сите краеви на светот. Како резултат на оваа идеја се изродија музичките колекции: “Антологија на македонската народна песна”, “Фолк спомени од Македонија”, “Македонски патриотски песни”, “Македонски народни песни”, “Македонски староградски песни”.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MISTER COMPANY?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.