Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Прекрасен амбиент и вкусна храна е тоа што секој го посакува.


Од 2001 па се до денес се трудиме да го задржиме квалитетот на нашите производи на највисоко ниво. Задоволството на нашите гости е мотивација и поттик за поуспешни денови пред нас.


Се радуваме на секоја пофалба и критика затоа што сфативме дека Pizza EMA е дел од вашите срца. Ви благодариме на довербата.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PICERIJA EMA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.