ALDORA-Aluminium i Pvc Stolarija

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Компанијата „Алдора“ е основана во 2009 година во Виница, Македонија и по повеќе од 10 години мало семејно производство, прерасна во компанија која се занимава со голем број проекти како во Македонија така и во странство.
Нашата компанија се занимава со производство и монтажа на PVC, ALU и ALU-WOOD столарија со највисок квалитет по пристапни цени.
Нашиот асортиман на производи се состои од прозорци, врати, лизгачки системи, ролетни и мрежи против комарци изработени од високо и докажано квалитетни материјали со сертификати и гаранции. Сите наши производи се направени по мерка и според желбите на клиентот. Современо опремен производствен погон со центар за сечење и обработка и современи машини со висок степен на автоматизација на производството гарантира врвен квалитет на нашите производи и оптимални рокови за нивно производство.
Голем број задоволни клиенти, како сопственици на станови и куќи, така и инвеститори, сопственици на кафулиња, ресторани и разни видови деловни објекти се нашата најдобра референца која не препорачува како една од водечките компании во овој бизнис.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ALDORA-Aluminium i Pvc Stolarija?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.