LOBBY | Café & Bar

Cashback & Shopping Points

 • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 03.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Четврток 08:00 - 00:00
  Петок - Сабота 08:00 - 01:00
  Недела 10:00 - 00:00
 • Контакт
  mob: +389 71 222 650
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36303955

Опис


LOBBY is not just a bar, it is an experience. It is a place to unwind in style, mingle with friendly locals and fellow travelers, and soak up the city's creative spirit. Whether you are seeking a relaxed evening with friends or a vibrant spot to start your night, we promise an unforgettable encounter!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од LOBBY | Café & Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.