SAMAN Coffee & Brunch

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3,5% Cashback Валиден од 09.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Craving a coffee escape? Skopje has a secret for you - Saman.
They brew specialty Ditta Artigianale coffee, a true delight for coffee lovers.
Their brunch offerings are an invitation to slow down, savor every bite, and lose yourself in a leisurely morning.

But Saman is more than just delicious food and drinks. They regularly host art exhibitions and pop-up events featuring local artists, making it a great place to discover new talent.
Open from 10am to 18pm, Saman caters to everyone seeking comfort, quality, and a place where good taste and inviting aromas intertwine.


Сакате добро кафе? Скопје има супер место за вас - Саман.
Во Саман ќе најдете различни видови на кафе приготвено на лост машина која е реткост низ скопските кафулиња. А нивната селекција на храна е покана да го забавите темпото, да уживате во секој залак и да се изгубите себеси во лежерно утро.

Но, Саман е повеќе од само вкусна храна и пијалоци. Тие организираат уметнички изложби и поп-ап настани со локални уметници, што го прави одлично место за откривање нови таленти.

Отворен од 10 до 18 часот, Саман им служи на сите кои бараат удобност, квалитет и место каде што се испреплетуваат добриот вкус и привлечните ароми.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SAMAN Coffee & Brunch?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.