Tobako Pepe - Zdraven Dom

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 09.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Ве известуваме дека нема да има предности за купени Цигари , а во скенирани те сметки ке има и директно корекција

Ви благодариме на довербата и лојалноста

Опис

Високоснабдено тобако во строгиот центар на Штип.
🍾Специјална понуда на селектирани алкохолни пијалаци, по поволни цени.
📍Кај Здравнен Дом во Штип крај реката

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Tobako Pepe - Zdraven Dom?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.