Nısa Ondjel Estetık

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 09.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Во чекор со новитетите во естетската медицина , Ви нудиме најквалитетни услуги за третмани на лице и тело , подмладување и слабеење.
Ве очекуваме во Ниса Онџел Естетски Медицински центар предводен од познатиот турски дерматолог Д-р. Ебра Онџел.


Единствено во нашиот естетески центар се извршува третманот со GOLDEN NEEDLE , меѓу останатите се и :
Skin analysis
ARC cold plazma
Plasma pen
Derma pen
Megic forming XXl
G5 lymphatic drainage
ALEX IPL TITANIUM LASER
DIODE LASER
7D HIFY ultraformer
Hidra faciel , 3D simulation


Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nısa Ondjel Estetık?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.