Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3,5% Cashback Валиден од 09.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Велат благото оди директно во срцето, затоа тука е Choco House кој се наоѓа токму во срцето на градот и ги нуди НАЈвкусните слатки задоволства.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CHOCO HOUSE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.