Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 04.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Контакт
  tel: +389 2 313 1255
  Salon Avtokomanda: +389 78 441 139
  Salon Aerodrom: +389 78 441 105
  Salon Prilep: +389 48 421 377 ; +389 78 441 108
  Salon Bitola: +389 47 225 069 ; +389 78 441 107
  Salon Ohrid: +389 46 266 305 ; +389 78 441 106
  Salon Kavadarci: +389 43 415 016 ; +389 78 441 117
  Salon Gostivar: +389 78 441 158
  Salon Shtip: +389 78 441 123
  simpo.mk/
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36303927

Услови

ВАЖНО!

Попустот не важи во OUTLET продавниците и цените што имаат над 30% намалување.

Опис

Со комбинирање на најдобрите суровини во производството на тапетарски производи , од природни како цврсто буково дрво што се користи за производство на дрвени рамки, до разни видови пени, механизми, до внимателно избрани штофови и кожи, со искуството на нашите работници во производството, се создаваат препознатливи производи на SIMPO.


Ако се прашувате зошто SIMPO треба да биде вашиот избор, дозволете ни да ве запознаеме со начинот на кој работиме и зошто нашите гарнитури се посебни и различни од останатите.


При изборот на гарнитурата, неопходно е да се обрне внимание на неколку фактори кои го одредуваат нејзиниот квалитет. Тоа се конструкцијата, составот на јадрото, механизмите, материјалот што се користи за тапацирот и квалитетот на изработката.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од SIMPO Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.