Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 09.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

ПАРТАЛКО ЕРОЛ Охрид е комппанија која постои од 2000 година. Основната дејност на оваа компанија е продажба и монтажа на собни врати. Сите врати се со сертификат за квалитет и гаранција.Нудиме и продажба и монтажа на ламинати и паркети. Оваа компанија располага со голем асортиман на ексклузивна опрема за домот изработена по мерка. Внесете толина во домот и деловниот простор. Оваа фирма е составена стручен тим на вработени, искусни да го завршат секој проект навремено се една цел а тоа се задоволни клиенти. Се наоѓаме во Охрид.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Partalko-Ohrid?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.