ASTRA AUTOPARTS avtodelovi

Cashback & Shopping Points

 • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
 • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Петок 08:00 - 16:00
  Сабота 08:00 - 14:00
 • Контакт
  mob: +389 76 558 797
 • ID на Трговски Партнер
  36303920

Опис


ASTRA AUTOPARTS се наоѓа во населба Карпош на ул. Кланица 9.
Висококвалитетни брендови на автоделови за сите видови на возила, моторни масла и акумулатори.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ASTRA AUTOPARTS avtodelovi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.