Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

П. З. У "ИЛИЕВСКИ" ОРДИНАЦИЈА ПО ОПШТА СТОМАТОЛОГИЈА СКОПЈЕ, Ви нуди услуги од современата стоматологија, со употреба на најсовремени материјали со врвен квалитет, искусни доктори со повеќегодишно искуство специјалисти од областа:
-ОРАЛНА ХИРУРГИЈА И ИМПЛАНТОЛОГИЈА
СПЕЦ Д-Р БОГДАН ИЛИЕВСКИ
областа:
-ОРТОДОНЦИЈА
СПЕЦ Д-Р РЕНАТА КАРАФИЛОСКА ИЛИЕВСКА
Нашата стоматолошка ординација има склучен договор со Фондот за здравствено осигурување.
Нашата ординација ви ги нуди следните услуги:
-Општа стоматологија
-Естетска стоматологија
-Орална хирургија и имплантологија
-Ортодонција
-Протетика
-Ендодонтски третман на заби
-Детска и превентивна стоматологија
"PATIENTS DON'T BUY PRODUCTS, THEY BUY SOLUTIONS"


DENTAL OFFICE "ILIEVSKI" SKOPJE offers modern dentistry services, using the most modern materials of the highest quality, experienced doctors with many years of experience, specialists in the area:
- ORAL SURGERY AND IMPLANTOLOGY
SPEC. DR. BOGDAN ILIEVSKI
- ORTHODONTICS
SPEC. DR. RENATA KARAFILOSKA ILIEVSKA
Our dental office has an agreement with the Health Insurance Fund. Our practice offers you the following services:
- General dentistry
- Aesthetic dentistry
- Oral surgery and implantology -Orthodontics
- Prosthetics
- Endodontic treatment of teeth
- Children's and preventive dentistry


"PATIENTS DON'T BUY PRODUCTS, THEY BUY SOLUTIONS"

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU ILIEVSKI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.