RESTORAN SOFRA VELJANOV & APARTMENTS

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 1% Cashback Валиден од 11.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Софра Вељанов е семеен ресторан во центарот на Неготино со триесетгодишно искуство во приготвувањето на вкусни специјалитети од македонската кујна.
На менито имаме голем избор специјалитети од скара, пици и пити, риба, салати, супи и вегетаријанска кујна.
Традиционалниот македонски амбиент во ресторанот е одличен избор за организирање на прослави и групни резервации.
*myWorld предностите не важат доколу веќе имате добиено попуст директно во ресторанот!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од RESTORAN SOFRA VELJANOV & APARTMENTS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.