Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 10.5.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Хотел Реј се наоѓа во срцето на Маврово
Феноменалната локација го нуди најдобриот поглед на Мавровското езеро и кралицата нс скијачкиот спорт во државата Бистра планина или ресорот Маврово
Одлична атмосфера , добра храна и квалитет.
Вашата лојалност ќе биде дополнитело наградена преку myWorld app со пари назад на секоја фискална сметка
Ве очекуваме
Со почит
Тимот на хотел Реј Маврово

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rey Mavrovo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.