Nero Gelato Macedonia | Cafe Bar

Cashback & Shopping Points

  • 8% Cashback Deal* Сега 8% наместо 3% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Уживате во новиот амбиент на Nero Gelato Macedonia | Cafe Bar
во срцето Скопје на ул.партизански одреди


Додете и вкусете го најдобриот сладолед во градот во центарот на Скопје во топол амбиент и добра музика


Ве очекуваме,


Nero Gelato Macedonia

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Nero Gelato Macedonia | Cafe Bar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.