Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

Напомена; Членските предности не важат при купување на цигари,леб.

Опис


Цајо Комерц ви нуди склоп на услуга,лојалност и квалитет на богат асортиман на прехрамбени и хемиски поизводи кои сите ние ги користиме секојдневно во домаќинството.


Напомена; Членските предности не важат при купување на цигари,леб, како и работа во празници и недели.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од CAJO KOMERC?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.