AVTODELOVI INTER KAR

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 13.2.2023 до 31.12.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

     Нашата компанија успешно опстојува на нашиот пазар повеќе од 19 години. Како авангарда во продажба на авто делови (специјализирани за сите видови возила) слободно може да истакнеме дека сме апсолутни лидери во дејноста. 


     Во соработка со водечките светски познати брендови лидери во авто индустријата, нашата компанија "Интер Кар" изгради препознатливост, доверба и кредибилитет. Познатите брендови не инспирираат да ги испорачаме најдобрите можни решенија се со цел да ја задржиме и подобриме довербата кај нашите клиенти.
    Квалитетот на автомобилските деловите усогласен со барањата на пазарот е темелот на нашиот досегашен успех. Довербата која лојално ни ја укажуваат нашите клиенти е наша стратегиска определба која од година во година не движи се понапред.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од AVTODELOVI INTER KAR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.