Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

„Биди она што сакаш да бидеш“, вака гласи најголемата франшиза на брендот Kiko Milano што за прв пат доаѓа во Скопје, со палета на производи во која сите дами ќе се вљубат. Нудејќи исклучителна и сериозно квалитетна понуда на козметички производи, брендот од 1997 година важи за еден од омилените на девојките, а многу наскоро ќе се уверите и зошто е тоа така. Целосно посветени на нови и подобрени производи, доаѓањето на Kiko Milano во Скопје ќе направи многу дами среќни, уживајќи во нивните колекции кои секогаш раскажуваат посебна приказна.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.