Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА
    Оригинални ваучери

Контакт

Опис

Dan John конечно доаѓа во Скопје, со сета своја италијанска култура преточена во совршено скроени машки колекции создадени за модерниот маж што го обожува спојот на удобното и луксузното. Посветеноста на компанијата токму на овие вредности, е одговорна за неверојатната експанзија од отворањето на првата продавница на брендот, па сè до денеска со повеќе од 20 продавници ширум светот.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.