Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Елит Арт Медиа- е компанија којашто се занимава со продажба на уметнички дела од академскиот сликар Алексндар-Ацо Филиповски којшто твори повеќе од 60години разни техники: масла,акварели,линорези,цртежи со молив ,перце и туш. Делата од творештвото наведени во галеријата со фотографии се оригинали.
Сите дела може да се откупат исто така и  во форма на принтови на платно ,принт на  хартија и постери во различни димензии ,можат да бидат и урамени на барање на потрошувачот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Elit Art Media?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.