Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Толту Моторс е компанија од областа на автомобилската дејност, основана во 1990 година, како сервис за лимариска поправка на возила од сите брендови.
Во текот на своето постоење, следејќи ги потребите на македонскиот пазар и предводени од искуството, нашата дејност се прошири и на полето на продажба на возила.
Денес, Толту Моторс е овластен увозник и сервисер за возилата од јапонската премиум класа – Subaru, и за водечкиот кинески производител на SUV возила – Great Wall Motors, како и нивниот премиум бренд – HAVAL, опремен со можности за комплетно сервисирање и поддршка по продажбата.
Толту Моторс секојдневно се развива во областа на автоиндустријата, применувајќи ги новите и модерни техники на работа и стандарди за квалитет, притоа негувајќи ја традицијата и довербата кај клиентите.
Нашата компанија има за цел да остави слика на македонскиот пазар како партнер од доверба за своите клиенти и соработници.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од TOLTU MOTORS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.