Optika FOKUS Berovo

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Одредување на диоптрија, одредување на очен притисок бесконтактен, изработка на очила со диоптрија,заштитини очила за заштита, набавка на контактни леќи (и во боја со диоптрија), раствор за леќи, поправка на очила.  
Постоиме од 2014 година, работиме со реномирани брендови и познати брендови за заштитини стакла за очила и очила за диоптрија како Zen ziro ,Eners, Shake, Avanglion, Ozzy, Aboriginal, Viewoptic. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Optika FOKUS Berovo?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.