Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback Deal* Сега 3% наместо 1% Cashback Валиден од 01.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Услови

• Согласно потребите, брзината на испорака, достапноста на репроматеријалите Производителот го задржува правото на промена на рачки,оков и останати дополнителни елементи кои не влијаат на изгледот на производот.

ДОСТАВА НА ПРОИЗВОДИ

• Мебел-Ви обезбедува достава на сите производи купени во сопствените салони. За нарачки чија вредност е поголема од 8.000 денари доставта до домашната адреса е бесплатна, за нарачки со вредност помала од 8.000 денари и достава до домашната адреса се доплаќа за превоз 600 денари, во спротивно робата се доставува до продажниот салон каде е направена нарачката;

• Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите. Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот;

• Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот;

• Нарачките кои не се исплатени во целост пред доставата не се доставуваат;

Опис

Тргнувајќи од сопствената визија и поставените цели Мебел-Ви понуди нов концепт на online продажба и купувачко исуство. Мебел-Ви е првата компанија која нуди online продажба на мебел во Македонија.

Сега како новина на пазарот во Македонија на една online локација може да се најдат голем број видови производи, од сите сегменти на нашето портфолио (Мебел-Ви, Status и Allegro). https://www.mebel-vi.com/
Производите од сегментот Мебел-Ви, препознатливи по својот квалитет и огромните предности пред останата понуда на нашиот пазар, претставуваат прв избор на оние купувачи кои сакаат квалитетен сертифициран производ, дизајниран да ја задоволи нивната потреба за удобен и функционален дом.
Брендот Status го опфаќа економик сегментот кои се нуди во поголемите салони на Мебел-Ви, и се произведува во Македонија и во странство. Основната мисија на Status е да стане партнер на секој дом, со производство и понуда на квалитетен мебел кој е едноставен за употреба и со најдобра цена на пазарот во Македонија,. Целата програма на Status се креира врз база на барањата на купувачите за достапни, лесни за монтажа производи, со оптимизирано производство во големи количини и постојано супер цени.
Како трговска марка, Allegro е создаден да понуди дизајниран душек изработен од премиум материјали за секојдневно користење и подобро спиење на секого. По направеното обемно истражување на пазарот и потребите на купувачите, создадени се неколку модели на душеци, како ортопедски, мемори, делукс, елеганс и премиум.
Сите овие производи и трговски марки кои се ексклузивно достапни во нашите продажни центри го прават Мебел-Ви совршено место за секого.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MEBEL-VI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.