Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис
Фирмата BG-Protovision е основана 1990 година во Берлин - Германија која во последните 10 години се разви во еден високо флексибилен и ангажиран апарат кој постојано се ориентира и работи спрема побарувачката и потребата на потрошувачите во правецот чистота и хигиена. Поред другото, главната дејност на BG-Protovision Берлин е сеуште чистење, нега и одржавање на објекти. Преку 17 години ја поседува довербата на муштериите бидејќи со непроменлив добар квалитет, врши услуги и произведува продукти кои восхитуваат со нивната усовршеност и темелност во чистењето.
Почетокот на 2008 година се основа BG-Protovision Скопје, која се занимава со продажба на истите производи. Поред тоа снабдува и обучава услужни фирми кои исто се занимаваат со чистење на објекти, со цел да го достигнат кавалитетот на услуга и чистење од едно европско ниво. Во овој shop поред професионални средства и алатки за чистење, BG-Protovision нуди и други производи кои во прв поглед служат како бонусен матерјал. Истите можете по релативно ниски цени да ги порачате, влезете и уверете се, нема да се разочарате од понудата. Ние можеме во секој случај да ве задоволиме како муштерија и ви стоиме на располагање за секое прашање .

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BG PROTOVISION?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.