Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 12% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Како бренд постои од 2007 година, со седиште во Виница, чие што искуство во производство на долна облека само дополнително го потврдува квалитетот на производите на Maxte. Материјалите кои се користат при производството на продуктот се направени со селекција на најквалитетните и најдолгите памучни влакна и токму затоа памукот го задржува истиот квалитет без разлика на бројот на перења или пак долгото користење. Можеме да кажеме дека Maxte е комбинација на традиција, искуство , креативност и врвна технологија, се со цел вие да добиете продукт кој ќе ви овозможи да се чувствувате удобно и лесно во својата кожа.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAXTE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.