Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Архитектонско студио за проектирање и надзор на објекти од втора категорија (станбени, комерцијални и индустриски градби), дизајн на ентериери, изведба на градежни активности, како и технички активности од сите останати фази.
Нашиот тим е специјализиран за целосна изведба на проекти, по принципот turnkey или "клуч на рака".
Покрај консултантските услуги, фирмата се занимава со продажба и дистрибуција на висококвалитетни материјали кои ја зголемуваат вредноста на објектите и им овозможуваат на клиентите комплетно решение за нивниот простор. Дел од компаниите со кои соработуваме се: Fundermax, Woodn Industries, NORR11, Prandina, DI.BI. PORTE BLINDATE и др.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DIMENSIA SG ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.