DORA Selidbi i Transport

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Dora House Service -претставува новооснована фирма која врши преселби на куќи ,станови и деловни простории низ целата територија на Македонија .
Располага со професионален тим и ги нуди следниве висококвалитетни услуги :
Транспорт ,товар и истовар на секаков вид инвертар 
Товарење на специјални стоки
Монтажа/Демонтажа на мебел 
Пакување и заштита на предметите 
Месечно складирање во магацин и други услуги
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DORA Selidbi i Transport ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.