PZU DERMAN-DENT Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Повеќе од 10 години стоматолошката ординација DERMANDENT е посветена и се грижи за оралното здравје на своите пациенти. Филозофијата на нашата работа е секој пациент да добие инструкции за превенција од болестите кои можат да го оштетат забот и ткивата околу забот а доколку овие болести се појават навремена стручна и ефикасна терапија. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU DERMAN-DENT Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.