Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback Deal* Сега 4% наместо 1,5% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Pronto Print е графичко студио основано во 2004 година
Ласерско печатење:визит карти, постери А3, флаери, декларации, дипломски, магистерски трудови, благодарници...
Сублиматско печатење: чаши, сложувалки А4, мауспад, плакети...
Печатење со термо фолија: маици, дуксери, боди
Изработка на печати: автоматски и дрвени
Услуги: катирање на PVC фолија, фотокопирање, скенирање, вкоричување со метални и пластични спирали,
Свадбени покани
Забелешка: CASHBACK предностите не важат за клиенти кои по било кој основ имаат попуст и истиот нема да биде поголем од досегашниот.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Pronto Print?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.