ZELEZARIJA BARENKO

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Железарија Баренко е докажан трговец и партнер во продажбата на сите видови на електричен, рачен алат, опрема за водовод, опрема за електрика како и комплетен асортиман на сите занаетчиски потрошни материјали и делови за велосипеди и мотори.
Повелете и искористете ги кешбек предностите во најснабдената Железарија во регионот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ZELEZARIJA BARENKO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.