Cashback & Shopping Points

 • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
 • ПРИФАЌА
  Scan & Go
  myWorld Card
  B2B

Контакт

Услови

Како функционира ПЕТ НА ДЕН!

1. Регистрирајте се
(регистрацијата можете да ја направите на www.ovosen.mk)

2. Формализирајте ја соработката
(по вашата регистрација ви се доставува договор за сорбаотка)

3. Направете нарачка
(по формализирањето на соработката, вашата сметка е активна и можете веднаш да почнете со вашите онлајн нарачки)

4. Испорка
(По направената онлајн нарачка, очекувајте набрзо тимот на Talking Hands да ви ви ја достави кошничката со овоје и зеленчук дирекнто во вашата канцеларија)

ОписПРВА ОНЛАЈН СОЦИЈАЛНО ПРЕТПРИЕМАЧКА ПРОДАВНИЦА  СОЗДАДЕНА ОД ГЛУВИ ЛИЦА ВО МАКЕДОНИЈА!!!Доколку сакате вие и вашите вработени во вашата канцеларија да бидат здрави и секогаш полни со енергија за работа применте го концептот "ПЕТ НА ДЕН"!!!


Што е “ПЕТ НА ДЕН” ? 
Овој концепт е наша и ваша цел, во секојдневниот живот применлив за секого. Принципот на овој концепт се заснова на секојдневна консумација на најмалку 5 различни овошки и зеленчук секој ден.
Многу често забораваме на оваа вкусна опција, свежото овошје и зеленчук да се консумира во било кое време од денот!
Направете 5 мин пауза во вашиот динамичен дневен распоред и уживате во свежиот вкус на овошјето и зеленчукот кое дополнително ќе ви даде енергија за полесно да ги извршувате дневните обврски!
За да ја постигнете оваа цел, тимот на проекот “TALKING HANDS” со многу љубов и радост ги припремаaт кошничките со повеќе различни видови овошје и зеленчук кои ќе ви бидат доставени директно до вашата канцеларија. Овошјето и зеленчукот од страна на лица со оштетен слух внимателно се одбрани и рачно сортирани на денот на доставувањето.


Не заборавајте колку добар пријател е овошјето!!!

Придобивки!!!
Зошто би се одлучиле да започнете да го применувате концептот “ПЕТ НА ДЕН” и зошто овошјето и зеленчукот се толку корисни?
Пред се, заради составот на состојките што ги содржат:
 • витамини
 • минерали
 • фитохемиски состојќи (флавоноиди)
 • глукозинилати
 • фитоестрогени


Некои од витамините и хемикалиите се антиоксиданси уништувајќи ги слободните радикали во организмот, кои се познати како причинители за создавање рак и други штетни ефекти.
Користењето пет порции на ден овошје и зеленчук нека ви стане дневна рутина и резултатите ќе ги видите многу брзо

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Talking Hands?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.