kaboshon RDC Dooel

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

KABOSHON ™ е бренд кој е целосно насочен кон животот и начинот на живот. За да го направиме ова, на пазарот внесуваме висококвалитетни и иновативни производи за секојдневна употреба.

Но, нашата мисија е далеку поголема од убавината, здравјето и модата - ние ви нудиме можност да учествувате во успехот на нашата компанија и самите себе со тоа што ќе не препорачате. Ние им помагаме на луѓето да започнат нов живот во слобода и благосостојба!

Кабошон направи со своја работа да не измислува ништо ново, туку да нуди производи со висок квалитет што повеќето луѓе во светот веќе ги користат денес.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од kaboshon RDC Dooel?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.