Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Опис


Бродот Армада е најновиот брод во Охридското Езеро пуштен во употреба крајот на 2019г. Опремен е со најсовремени пловни елементи, грижејќи се најмногу за безбедноста  и комфорот на патниците. Располага со долна затворена климатизирана палуба игорна отворена палуба. Бродот Армада Ви стои на располагање за организирање на приватни крстарења, свадби, крштевки, приватни забави, семинари, родендени, свечени ручеци. Имаме два бара кои ги служат најквалитетните и добро сортирани коктели, вина, кафиња. Бродот Армада е повеќе од брод. Повелете да се уверите!
www.armada.mk

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Boat Armada?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.