Cashback & Shopping Points

  • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

АД ВЕРБУМ е агенција за преведувачки и конференциски услуги која постои од 2005 година. Целосно е посветена со своето работење во областа на преведување, толкување, консултирање, организирање и планирање конференции, семинари, работилници и слични настани, едуцирање и обука, ангажирана и во областа на издаваштвото.
Во своето портфолио нудат: 
- писмен превод на секаков вид на комерцијална и техничка документација, финансиски и сметководствени документи, правни текстови, брошури и каталози, списанија, весници, веб-страници, тендерска документација, договори, биланси на успех и извештаи, презентации итн. Сето тоа на 31 јазик, по потреба на клиентот. 
- Лектура на преведените или веќе доставените текстови. Консекутивно и симултано толкување, стручна редакција и сл. 
- Организација на семинари и конференции, во смисла на техничка и логистичка поддршка, односно ЛЦД проектори, видео бимови, платна за проекции, банери, опрема за симултан превод како приемници, слушалки, безжични микрофони, кабини за преведување, аудио и видео снимање и сл.
До сега имаат преведени и издадено преку 300 наслови од кои дел се стручна литература, белетристика, детска научна фантастика и други жанрови. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Ad Verbum?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.