BE CLEAN - Servis za hemisko chistenje

Cashback & Shopping Points

  • 10% Cashback Deal* Сега 10% наместо 1,5% Cashback Валиден од 04.3.2023 до 30.4.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Сервис за Хемиско чистење на : 
-Текстил, Крзно, Кожа
-Тапациран Мебел (гарнитури,спални,столици на лице место во вашиот дом или деловен простор)
- Ентериер на возила

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BE CLEAN - Servis za hemisko chistenje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.